SPONTANEOUS APPLICATIONS

 

Episurf Medical is, as far as the company is aware, first in the world to deliver 3D visualisation support for patient-specific assessment of cartilage damage in joints and precision engineered production of patient-specific resurfacing implants and surgical tools.

We are always looking to hear from qualified and dynamic professionals to join our team.

For more information about current available positions or spontaneous job application, do not hesitate to contact us at: hr@episurf.com.


Only in Swedish

 

Medicinteknisk ingenjör till Episurf Medical AB

Är du en driven ingenjör som vill utvecklas i ett företag i medicinteknikens framkant? Söker du möjligheten att få arbeta med innovativa medicinteknikprodukter som förbättrar livet för patienter med svårbehandlade ledskador? Episurf Medical AB tar fram patientanpassade implantatprodukter för skräddarsydd behandling av ledskador och söker nu en ingenjör för att stärka bolagets produktionsteam. Som medicinteknisk ingenjör kommer du få arbeta med förplanering av individanpassade implantat. Du blir en del av en inspirerande och utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att växa individuellt och professionellt. Episurf Medicals huvudkontor ligger fint beläget på Karlavägen i Stockholms innerstad. Tjänsten är på heltid. Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag.

 

Arbetsuppgifter:

Som medicinteknisk ingenjör kommer du att för löpande verksamhet leverera skadebedömningar av ledskador och patientspecifik design enligt uppgjorda produktionsprocesser. Utöver den dagliga verksamheten kommer du även arbeta för att optimera processer, kvalitet och ledtider förknippade med produktionen av patientspecifika produkter.

 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Teknisk bedömning av MR-bilder enligt uppsatta protokoll
  • Klinisk bedömning av MR-bilder tillsammans med radiolog
  • Säkerställa kvaliteten av 3D-modeller av leder
  • Placering av implantat utifrån patientens behov och Episurfs processer
  • Generera rapporter som stödjer kirurgens operationsplanering
  • Säkerställa att uppsatta kvalitetskrav uppfylls för implantatdesign och intern produktion
  • Assistera i pågående förbättrings- och utvecklingsprojekt

 

Din profil:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant område, till exempel högskoleingenjör eller civilingenjör i medicinsk teknik. Vi tar även gärna emot ansökningar från personer som tar sin examen inom de närmsta månaderna.

 

Du har ett gediget intresse för medicinteknik, medicinsk bildbehandling, goda datorkunskaper samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Som person ser vi dig vara mycket noggrann samt ha ett starkt kvalitetstänk. Du bör ha god förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är problemslösningsorienterad, har ett öga för detaljer men du är också effektiv. Då rollen innefattar nära arbete tillsammans med kollegor och övriga funktioner på bolaget är god samarbetsförmåga något vi eftersöker. Den produktionsrelaterade arbetsbelastningen kan variera över tid och det är därför viktigt att du kan hantera perioder av mer intensivt arbete. Vid lägre arbetsbelastning kan du snabbt sätta dig in i och assistera i övriga pågående arbeten.

 

Övrig information:

Bolaget söker en person som senast i juni 2020 kan arbeta heltid men vi är öppna för att personen innan dess kan börja arbeta deltid enligt överenskommelse.

 

Om Företaget:

Episurf Medical AB är ett medicinteknikbolag med fokus på utveckling, produktion och försäljning av implantat för patienter som är i ett förstadium till knäledsartros samt för patienter med fotledsskador. Bolagets implantat är utformade efter patientens specifika anatomi och skador med hjälp av 3D-teknik kombinerat med senaste teknikerna för implantattillverkning. Bolagets unika skademarkeringsverktyg för ledskador skapar flertalet fördelar och möjliggör patientspecifik behandling för ett mer aktivt och hälsosamt liv. Episurf Medicals huvudkontor ligger i Stockholm och företaget har en egen säljorganisation i Europa. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Läs mer om företaget på www.episurf.se

 

Frågor och kontakt:

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag, då ansökningarna hanteras löpande. Hör gärna av dig vid eventuella frågor till Veronica Wallin på hr@episurf.com.